Wracając do tematu podstawowego.
Po wielogodzinnych dyskusjach na szczeblu centralnym, wyglada na to, że następujące osoby pojawią się na zlocie RP.
Bruxa, Bluesmanniak, Cezarian et conhortes - 6 osób;
Stefek, Duch ciałem, Tosia, Baader - 4 osoby.
Razem dziecięć, a więc, zakładając, że część nie potrzebuje (tak im sie przynajmniej wydaje) nocelgu, wystarczy jeden apartament na 4 osoby, czyli koszt na wszystkich nocujących 240 zł.
Proszę o pomysły dotyczące spotkania. Oczywiście najlepsza jest burza mózgów, która w moim i Stefka wydaniu doprowadziała do nastęujących konstatacji:
- O zgrozo, doszlismy do wniosku, że mamy telefoniczny kontakt z Zembatym i Okuniewicz, pozostaje Fronczewski i Kobuszewski i trzeba pomysleć, czy za rok nie zrobić zlotu fanów oraz PEŁNEGO składu RP!
- Na dzisiaj jednak możliwości są inne:
a) zaproszenie Zembatego i/lub Okuniewicz - mamy kontakty, jeżeli nie wyjdzie to Zakrzewskiego i/lub Andrusa.
b) sprawdzić, czy 18-20 X nie ma w teatrze jakiejś sztuki mięsa, w której występuje Kobuszewski i/lub Fronczewski - zjeść wspólnie tę sztukę, a potem rzucić się na niczego się niespodziewającego, bezbronnego i bezradnego aktora. Przy tym na Kobuszewskiego oczywiście w stroju Zachariasza Dorożeńskiego.
c) quizy - wiedza nt. RP, Rycerzy - a więc to, co się sprawdziło podczas pierwszego zlotu.
d) omówienie wszystkich naszych rzeczywistych i wydumanych bolączek organizacyjnych, przy czym zalecana jest w tym wypadku ostrożność, gdyż zbyt intensywne analizowanie bolączek powoduje z reguły bóle głowy, a niekiedy nawet całego ciała.
Mam prośbę do deepa, psiakostki, dziadka_jacka, Leona, alexi, anusi, Dagi van der Mayer, Moreli, marO, msneta, PsaMurzyna, Quzynka Edyty,r--x-a, Rustinga wraz z Suri, WalkaMst, wichury, ZeusaP, Kc9 i pozostałych WSZYSTKICH forumowiczów o wypowiedzenie się co do przyjazdu i spotkania. W końcu jest to niebywała okazja spotkania ludzi, z której może wyjść tylko coś dziwnie ciekawego. Wiem, co mówię, bo już to przeżyłem, a teraz potencjał mamy zdecydowanie większy.
Może Zygfryd i Fasiol się jednak zdecydują?
Pozdrawiam wszystkich i czekam na wpisy.