Oberklapę z potrójnym ryksztosem i dualcugiem skrośnym sprzedam.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Cezarian w 06 Stycznia 2008, 23:34:4522. Czy nie warto nagrać kilku odcinków RP, póki obsada aktorska jeszcze żyje? mamy kilka gotowych scenariuszy?No ale nie żyją!Uśmiercił ich w Albercie
22. Czy nie warto nagrać kilku odcinków RP, póki obsada aktorska jeszcze żyje? mamy kilka gotowych scenariuszy?
Słyszeliście o czymś takiem jak zombie?
Cytat: Stefan w 07 Stycznia 2008, 07:38:21Cytat: Cezarian w 06 Stycznia 2008, 23:34:4522. Czy nie warto nagrać kilku odcinków RP, póki obsada aktorska jeszcze żyje? mamy kilka gotowych scenariuszy?No ale nie żyją!Uśmiercił ich w AlbercieSłyszeliście o czymś takiem jak zombie?
Po czasie i nie w czasie, czyli jak zwykle - ale ja zwyczajnie muszę postawić to pytanie:Jak żyć?
Szybko
Cytat: szczutek w 07 Października 2009, 01:28:42Po czasie i nie w czasie, czyli jak zwykle - ale ja zwyczajnie muszę postawić to pytanie:Jak żyć?Szybko
Zapomniałeś dodać: i umrzeć młodo...
Cytat: 666 w 09 Października 2009, 01:17:00Zapomniałeś dodać: i umrzeć młodo...Niektórym to już nie grozi.
I wcale nie wkładam kija w termitowisko.
9. W jakim stopniu aktorzy odchodzili od czytanego scenariusza i co wcześniej pili? 10. Czy telewizja nadawała jakiś odcinek Poszepszyńskich - czy wogóle był taki pomysł?11. Które odcinki nie powstały wogóle?
najprawdopodobniej dwa lata już czekam na odpowiedzi na zadane pytania, to przypomina mi rok 1905...