Będzie wojna!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak, głos jest ważny.Warunkiem ważności głosu jest przecięcie się dwóch linii w obszarze kratki (kratek) jednego komitetu. Wszelkie dopiski na karcie nie unieważniąją go pod warunkiem, że nie ma x na kratkach innych komitetów.Dziekuje za wypowiedż.
Nasi byli sojusznicy, co ich teraz nie chcą wpuścić, gotowali/gotują na wielbłądzich plackach
Zaraz, przecież od jakiegoś czasu obowiązuje wersja alternatywna "Z ziemi wolskiej"...
Pozdrawiam kochani z Dąbrowy Grn! Niestety ominie mnie praca w kopalni. No chyba że uranu zmierzam bowiem do Kowar!
Cytat: Baader w 29 Maja 2020, 19:02:29Pozdrawiam kochani z Dąbrowy Grn! Niestety ominie mnie praca w kopalni. No chyba że uranu zmierzam bowiem do Kowar! Jak złapiesz koronawirusa, to zamkną cię na przodku.
Cytat: Cezarian w 29 Maja 2020, 21:04:23Cytat: Baader w 29 Maja 2020, 19:02:29Pozdrawiam kochani z Dąbrowy Grn! Niestety ominie mnie praca w kopalni. No chyba że uranu zmierzam bowiem do Kowar! Jak złapiesz koronawirusa, to zamkną cię na przodku. E, może strzałowym zostanie? To se chociaż postrzela.