Zruciłem sporą paczkę zaległych AR. W mono ale dobre. Jak ktoś ma lepsze, to niech podmienia. Do tego nareszcie trafiła na Al "Ulica radiowa" - czy ktoś potrafi to przekonwertować do łatwiej odtwarzalnego formatu?
To jest .AAC - jakość średnia, 32kbps, ale stereo i da się słuchać.
No to chyba nie warto konwertować, wystarczy dopisać .aac 
Tobie może nie warto.
Ja nie mam do tego kodeka i dopisanie rozszerzenia mi nie pomoże. Nie wiem czemu CDex nie chce tego zobaczyć, choć ma niby aac na liście swoich kodeków.
Ychhhh... Jak się nie mogłem doprosić nagrywania tego (nawet od będących w zasięgu radiowym), a dla mnie jest to bardziej skomplikowane bo muszę przy tym być, tak widzę, że o głupią konwersję też się nie doproszę, podobnie jak litości nad niektórymi SD. Jak chcieliście KPT, to męczyłem Martę, ściągnąłem go w wav-ie (!), co nie było dla mnie proste i zruciłem... Teraz staram się o kolejny i generalnie nagrywam nie tylko to co mnie samego interesuje.
Może i dobrze, że pomysł zimowego zlotu został przysypany śniegiem bo nas na niego nie stać mentalnie - najwyżej na wspomaganie budżetu wpływami z akcyz jak ostatnio.
Przypominanie o tym, że w każdym tygodniu jest środa i w przyszłym też będzie też mi się już znudziło.