Przerażająca Tfurczość Własna > Podforumeczko Stefana Bolcmana - Re-reaktywacja

Radiowo i telewizyjno

<< < (3/16) > >>

Stefan:
Bardzo znany dziennikarz telewizyjny zdecydował się na ujawnienie swojego wizerunku.
- Tak, zdecydowałem się pokazać swoją twarz - mówi dziennikarz - myślę że to lepiej pomoże zrozumieć ludziom o co mi chodzi i jakie mam poglądy.
Na pytanie, czy nie obawia się upublicznienia swojego wizerunku odpowiedział, że jest gotów na takie poświęcenie.
- Prawda nie zna kosztów - dodał sentencjonalnie na zakończenie.
Jesteśmy pełni podziwu i czekamy na dalszych odważnych.

Cezarian:
Czyżby był to znany dziennikarz telewizyjny Piotr Kaczkowski?

Stefan:
Mieszkaniec Wdzydz Pokątnych, pan Jerzy Jurasz został przyłapany na niepłaceniu abonamentu.
Został zadenuncjowany przez byłą żonę, która rzuciła go dla listonosza Henryka Dąbrowskiego.
Dąbrowski w wyniku kontroli (pod pozorem zabrania fig kochanki) zdemaskował, złapał i doniósł.
Jerzy Jurasz w trybie doraźnym został skazany na oglądanie kanału TNV przez 24 godziny.
Po 3 godzinach zaczął błagać o litość, po 7 zapłacił zaległy abonament, a po 11 opłacił go do 2017 roku i obiecał, że już nigdy nie zapomni o abonamencie rtv.
Na wieść o horrorze Jurasza, cała gmina opłaciła abonament.

Bruxa:
Na szczęście (dla listonosza) pan Jerzy Jurasz jest drobnej budowy i piórkowej wagi, dzięki czemu udało się go donieść bez uszczerbku na zdrowiu donosiciela. Jest to szczęśliwa okoliczność również dla pana Jurasza, ponieważ standardowym zadośćuczynieniem za uczynienie bliźniemu co sobie niemiło jest dożywotnie regularne odsłuchiwanie audycji Instrukcja obsługi Człowieka w PR 3.

Cezarian:
Niestety, dla Polskiego Radia, Galicja nadal drwi z abonamentu obnosząc się z odwagą...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej