Inne utwory satyryczne > Inne
Spod prasy (lokalnej)
Bruxa:
Po sobie, bo nastąpił nasz ulubiony ciąg dalszy!!!
W tym Tarnobrzegu to film kręcą, czy jak?
Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że nagi mężczyzna nie był sam - nieopodal w trawie przebywała kobieta. Na dodatek mężczyzna nie stał przy drodze głównej, lecz około… dwustu metrów od niej.
To wskazywałoby na to, że radny wraz z innymi mężczyznami jadącymi samochodem nie zatrzymali ekshibicjonisty, lecz nieświadomie przerwali randkę na łonie natury.
:D
Cezarian:
--- Cytat: Bruxa w 06 Sierpnia 2010, 21:35:36 ---W tym Tarnobrzegu to film kręcą, czy jak?
Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że nagi mężczyzna nie był sam - nieopodal w trawie przebywała kobieta.
:D
--- Koniec cytatu ---
Wszystko jasne! On się najprawdopodobniej onanizował dla niej, chcąc jej zaimponować...
A może w dowód wdzięczności lub miłości?
Bruxa:
Ja mam teorię, że radny wygarnął z siana córkę z gaszkiem i postanowił się w oryginalny sposób na kochasiu zemścić >:D
Ot, teoryjka taka...
Stefan:
@Kol B
Nie będę freudowsko analizował doboru cytatów przez kol. B., bo zapewne zjadą się inni chętni.
Wychodzi na to jednak, że Mielec to Sodoma wróć Gomora!
Szkoda tylko, że jakoś mnie te hece omijają...
No ale mamy wolną(?) prasę i nikt nikomu kneblować ust nie może(?)
Dodam tylko (by do końca naświetlić sytuację), że ci wszyscy zboczeńcy(?) byli oczywiście z PiSu ;D S:) ,^,
Bruxa:
Ale ten ostatni serial obyczajowy, to w Tarnobrzegu... No, chyba, że Mielec ma tam swoją kolonię. Nudystów ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej