Zziajanym pędem bięgnąc w mrokuOnuce zmieniając co 10 krokówZdążyłem dobiec do ciebie miłaA ty mnie z hukiem wypier*oliłaś
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nooo, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy
Cytat: Bluesmanniak w 19 Listopada 2020, 08:49:04Nooo, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy O właśnie. Dzisiaj znalazłem w necie stację 357, ale jakoś niespecjalnie można jej posłuchać.
Tymczasem...Trochę mi tu zalatuje bawełną. Taką do owijania. To nie jest żadna ramówka, to jest kopia fragmentów pewnej ramówki. Opowiadanie, że hej! już mamy! jest troszkę na wyrost...Komentarz załączony u źródeł do obrazka:"Państwu pierwszym chcielibyśmy zacząć powoli odsłaniać ramówkę. Mamy ją na dobrą sprawę gotową, ale pokazywać będziemy ją stopniowo, więc na pierwszy ogień audycje, które Państwo dobrze znają, na które czekają i o które najczęściej nas pytają.Stare, dobre, stałe pozycje tygodnia - bez zaskoczeń. Mogą być..? 😉**"A te puste miejsca..?". **A w tych pustych miejscach będzie sporo nowości oraz twórczej interpretacji znanych Państwu audycji. Ale... cierpliwości, nie wszystko na raz.Zanim posypią się pytania o LP357, od razu wyjaśnienie. Czy będzie "Lista"? Tak, ale nie od samego początku. Lista przebojów wymaga bezpiecznego systemu do głosowania, którego z całą pewnością na grudzień przygotować nie zdążymy.Przez pierwsze... miesiące? myślimy o audycji, którą roboczo nazywamy sobie "Lista Piosenek 357", w której prezentowalibyśmy nowe rzeczy zagrane przez cały tydzień na naszej antenie. Coś, co mogli Państwo ominąć, a warto zwrócić na nie uwagę - znaleziska różnych naszych autorów z różnych audycji. Kto mógłby taki program poprowadzić? Myślimy o Marcelu... Co Państwo na to?**Popołudniowi "Różni wykonawcy". **Oczywiście żart ze świata muzyki. Chcielibyśmy by popołudnie, pełniące rolę podsumowania dnia z rozbudowanym komentarzem, prowadzili różni dziennikarze i dziennikarki, wydarzenia oglądając z różnych perspektyw. Tylko piątek niezmienny. Wiadomo."