Kategoria ogólna > Aktualności
Pozytywny wątek szpitalniany
Baader:
--- Cytat: Cezarian w 12 Czerwca 2025, 15:27:50 ---przy pomocy aparatury Leonardo da Vinci.
--- Koniec cytatu ---
Zanim przypomniałem sobie że był taki robot faktycznie, wyobraźnia podpowiedziałą spotkanie grupy znajomych z którymi wybraliśmy się do Roma Eterna dwa lata temu, po całym dniu zwiedzania tego i owego na własną rekę. Wszyscy byli ogólnie hepi acz kolega miał minę nieco zbolałą. Okazało się że niebacznie dał się skusić w muzeum Leonarda da Vinci gdzie był akurat jakiś event, na przejażdżkę po bruku drewnianym rowerem mistrza L.
Cezarian:
Bo mistrz nie wynalazł jeszcze opon? A ten rower strzelał?
Cezarian:
Wracamy do pozytywnych opowieści chorobowych, o co z wielkim przytupem i entuzjazmem zadbał mój kręgosłup, tym razem, dla odmiany, w swojej, a co za tym idzie także mojej, górnej części. Po bolesnym zastrzyku trafiam do ulubionego miejsca, a więc przychodni rehabilitacyjnej. Tam, jak zawsze kieruję pierwsze kroki do tablicy ogłoszeń i… bingo!
Na wyeksponowanej karcie „Prawa pacjenta”, czytamy: Pacjent ma prawo do rzeczy pozostawionych na poczekalni, za które personel poradni nie ponosi odpowiedzialności.
I niech ktoś mi powie, że prawnicze teksty są trudne?
Bruxa:
Czyli jak ktoś zostawi paltocik to mogę się bez żenady częstować?
Cezarian:
Jeśli personel nie wziął paltociku pod opiekę, to wychodzi, że tak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej