ZKapKin - xx2 - Ogniem i mieczem
Hop hop hoooop. Na początku jest wspomniane o OiM ale później rozmowa się toczy wokół jakiegoś zupełnie innego. "Przypadkowy bohater" Był taki film?
A ze "Strachem na wróble" to było w tekście przecie, a ja nie dosłyszałem...
Oook, zrucę co mam czyli 38 odcinków, wszystkiego nie mam bo redundowałem tylko z NUCD, a nie ze ZSYPu. Najprawdopodobniej w środę.
A ponieważ deszcz pada i pada, to analiza NTDO idzie całkiem nieźle i oto pierwsze spostrzeżenia:
- w dosyć rozpowszechnionym w internecie zestawie powycinanych kawałków wiele z nich się powtarza, szczególnie "Doradztwo intymne", "Las człowieka" i "Spostrzeżenia pana Henia"
- kawałki puszczane w Tanim Graniu poza tym, że skrupulatnie pousuwana jest z nich "droga muzyka" są posklejane nawet w ramach tych kilkuminutowych odcinków i nie stanowią dobrej podstawy do klecenia odcinków, za to mają bardzo dobrą jakość i nadają się do wklejania
- krążące w internecie "orly_" w niektórych przypadkach są prawie kompletnymi odcinkami, a w niektórych kawałkami tych odcinków (np orly7 to kawałek orly2, który jest kawałkiem prawie kompletnego orly7_ )
- żyłą posklecanych i prawie posklecanych odcinków (z powycinaną muzyką) kiepskiej jakości
jest ftp.net.pulawy.pl/pub/ntdo/, analizy trwają. Wycinki z Powtórki z rozrywki z ok 1999r nie są montowane aż tak jak te z Taniego grania i pozwalają się orientować co było po czym.