Kategoria ogólna > Ludzie Poszepszyńskich - członkowie fanklubu i reszta świata - poznajmy się
Dzień dobry wieczór
Baader:
--- Cytat: Cezarian w 13 Kwietnia 2021, 13:16:12 ---Też fakt, murzyn powinien być biały!
--- Koniec cytatu ---
W niezapomnianym filmie "Iron Sky" bardzo sobie tę regułę wzięli do serca! ;)
Cezarian:
Z przykrością stwierdzam, że nie widziałem.
Baader:
--- Cytat: Cezarian w 11 Czerwca 2021, 08:28:37 ---Z przykrością stwierdzam, że nie widziałem.
--- Koniec cytatu ---
W pewnym skrócie [SPOILER ALERT] głównemu czar... hm. Białemu inaczej bohaterowi pewien szalony profesor w bazie nazistów na Księżycu (sic!!!) zaaplikował Weissenizer który nie tylko go zmienił na prawdziwie białego (no taki trochę szarawy był ale nie czepiajmy się), ale również nauczył pozdrawiać w sposób patrycjuszowski.
Film polecam bardzo. Czarna komedia zupełnie niepoprawna politycznie. W swoim czasie dołożyłem się nawet do jego powstania za co przyszło do mnie kilka gadżetów. W kopertach zdobnych we wszelkie mozliwe germańskie orły i swastyki oraz z niemieckim napisem: "Przesyłka z ciemnej strony Księżyca". Zastanawiam się czy oprócz doniesienia przesyłek listonosz doniósł również gdzie trzeba...
Bluesmanniak:
--- Cytat: Cezarian w 11 Czerwca 2021, 08:28:37 ---Z przykrością stwierdzam, że nie widziałem.
--- Koniec cytatu ---
A to dziwne - parę ładnych lat temu na forum był polecany ;)
Cezarian:
--- Cytat: Bluesmanniak w 26 Lipca 2021, 10:24:07 ---
--- Koniec cytatu ---
A to dziwne - parę ładnych lat temu na forum był polecany ;)
--- Koniec cytatu ---
Przez anonimowego Ciebie? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej