Rodzina Poszepszyńskich > Piosenki
piosenka o niezniszczalności
zachariasz:
hmm.... może udałoby mi się wyprosić spoźniony prezent mikołajkowy w postaci dostępu do zasobów z odcinakami Rodziny....
zobowiązuję się uzupełnić zasoby jeśli miałbym coś czego brakowałoby..... mam koło 100 odcinków...a może więcej....
Bluesmanniak:
Ja mogę cię tylko odesłać (zesłać?) do zsypu - tak w ramach właśnie spóźnionego mikołajkowego: zsyp
Wiem, że to nie to, ale do końca roku daleko a jeszcze Dzied Maroz przed tobą, albo Gwiazdor...
888
666:
--- Cytat: zachariasz w 09 Grudnia 2008, 13:08:16 ---hmm.... może udałoby mi się wyprosić spoźniony prezent mikołajkowy w postaci dostępu do zasobów z odcinakami Rodziny....
zobowiązuję się uzupełnić zasoby jeśli miałbym coś czego brakowałoby..... mam koło 100 odcinków...a może więcej....
--- Koniec cytatu ---
My sami nie mamy dostępu.
Tym razem serio, bo czasem sobie żartujemy... a czasem śpiewamy.
zachariasz:
wyjdę sam frontem do klienta (fana rodziny): nie będę tu wklejał linku do odcinków, ale jeśli ktoś jest zainteresowany to nich pisze na priv ;)
Cezarian:
--- Cytat: zachariasz w 09 Grudnia 2008, 16:24:53 ---wyjdę sam frontem do klienta (fana rodziny): nie będę tu wklejał linku do odcinków, ale jeśli ktoś jest zainteresowany to nich pisze na priv ;)
--- Koniec cytatu ---
Deklaracja jest ze wszecch miar pożyteczna. Wypadałoby jednak ustalić spisy odcinków. "Nasz" jest na stronie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej