Tymczasem w sekcji komentarzy:
- Może byłbym zainteresowany, ale wrzuć zdjęcia podwozia, bo wącham się trochę.
- Rozumiem, że dostawa gratis?
- Mam czwurke bombelkuf i pionte w drodze, he, he, życie, kąkubent nie płaci alimentuf, bardzo by siem nam pszydał taki trebuż, czy jest opcja dostać za darmo? Mieszkamy trzy powiaty dalej, mógłbyś pszywieść, bo mi zabrali prafko, życie, he, he...
- Sprzedajesz może też termomixa?
- Czy przy zakupie dwóch będzie taniej?
- Dlaczego sprzedajesz zamiast oddać do jakiegoś domu dziecka? Dorabiasz się na cudzym nieszczęściu!
- Moje dziecko jest uczulone na laktozę. Czy w pobliżu tego trebusza przechadzały się krowy?
- Co za idiota pisze, że to trebusz, polecam się dokształcić, przecież widać, że to katapulta.
- Sam się dokształć, nieuku, ostatnie badania doktora Szczerby-Chącińskiego wykazały, że na terenach wpływów imperium Wielkiej Lechii używano tylko balist!
- Dobrze gada! Nie ma boga nad Swaroga!
- A może byście przeczytali, co komentujecie, czytanie ze zrozumieniem się kłania... No, ale jak się ma takie autorytety jak Szczerbak-Chomonciński...
[+54 komentarze]
- Czy ja dobrze widzę że to jest wykonane z drewna? Niedługo już w ogóle lasów nie będzie w tym kraju...
- Możesz załączyć zdjęcie atestu, kontroli sanepidu i ostatniego przeglądu?
- W pakiecie są płozy zimowe?
- @WojZbroj, popatrz, coś dla ciebie. Ty chyba szukałeś kuszy ostatnio?
- Widzę na zdjęciu, że nie ma fotelika. Fabrycznie był, znam ten model. Sprzedajesz osobno? Jak kupie oba to będzie taniej?
- Ludzie, nie dajcie się nabrać, kupowałem od niego kierat, miał być na psa, a po rozpakowaniu był chyba na chomika. Nie polecam tego allegrowicza!
- Dlaczego to nie ma odblasków? Potem wyjedzie jeden z drugim na ulicę i w*ebie się na przejście jak święta krowa... Trebuszeciarze...
- Ja jusz obiecałam moim dziecią tego trebóża bo majom urodziny homika!!! Myślałam, że dasz w prezencie, bo nie mam pienionszkuf, pisałam na priv a ty mi odpisałeś, że nie dasz, teraz one płaczo, jesteś podłym człowiekię!!! Zepsułeś dziecio urodziny! Zadowolony z siebie jesteś???
- UWAGA! Nie kupujcie swoim dzieciom tego! Chyba, że chcecie je zabić! Doktor Jemiołucha twierdzi, że stosowanie trebusza wywołuje zakwaszenie jelit, zaparcia i kolki! Tylko siemię lniane lewoskrętne! Ale lekarz wam tego nie powie!!!
- Mam do odsprzedania bilety na rekonstrukcję oblężenia Wąchocka. Zainteresowani piszcie na priv.
- A to jest trebusz dla chłopca czy dla dziewczynki?
- Jak możesz narzucać swoim dzieciom taki konstrukt społeczny od pierwszych dni życia? Będą miały od tego traumę do śmierci!
[+108 komentarzy]
- Czy ten kierat na chomika jeszcze aktualny?
- Bojan, tak? Nazjeżdżało się ich tutaj... Do Tunguzji wracaj i tam spszedawaj te wasze trebuszety!
- Ludzie, trwa wojna w [wstaw dowolną arenę konfliktu], a wy wstawiacie zdjęcie trebusza, czy tam katapulty! Może trochę empatii!
- Trebuszet? Pewnie niemiecki. Za Tuska to was nawet na proce stać nie będzie. Obudźcie się, barany! #SolidarniZBródkąISkałczyńskim
- Przecież to polska katapulta. No ale oczywiście Pan Patriota czytać nie umie iksde
- Jedni drugich warci, wszyscy kradno...
[+2137 komentarzy]
- Urocza Pani, czytam twoje posty z Zaciekawieniem są zawsze Bardzo Interesujące. Widzę że jesteś Inteligentną Kobietą. Ja jestem Andhravas Dhavasarman z Pendżabu i chciałbym zostać Twoim Przyjacielem. Napisz do mnie.
- Pomocy! Nasz chomik cierpi na rzadką chorobę, jedynym ratunkiem jest szalenie droga operacja za granicą. Może jeszcze da się go uratować!!!
[drastyczne zdjęcie chomika]
[link do zbiórki]
- No pięknie, gdzie jest k*wa Admin?!?
[ADMINISTRACJA WYŁACZYŁA MOŻLIWOŚĆ KOMENTOWANIA TEGO WPISU]