Kategoria ogólna > Imprezy, spotkania zloty

ZAK

(1/8) > >>

ZnAK pedadoga:
W Skierniewicach (a więc dla wszystkich blisko, podobnie jak do Gródka i Warszawy) 6go, 7go i 8go lutego odbędzie się (najprawdopodobniej, dlatego trzeba unikać katastrof (ja będę unikał kolejowych) generujących żałoby narodowe, przez które taki na przykład zeszłoroczna impreza była krótsza) Zimowa Akcja Kabaretowa czyli turniej, na którym można spotkać ciekawych ludzi (nie będę przedstawiał tych sylwetek):

A nawet z nimi porozmawiać czy to prywatnie, czy to na mikrokonferencji prasowej (tu należałoby zremobilizować redakcję Oczywizdości, zrobić firmowy mikrofon, a nawet notes i może porwać się na wydanie kolejnych jednodniówek).

Można też postraszyć:

Ale co ja tu Was będę straszył, poczytacie i pooglądacie sobie tu:
http://www.zak.info.pl
Poza tym co już jest w aktualnościach, wiemy (ćśśś), że w piątek odbędzie się wieczór dla tych, którym gorzej poszło na kolaudacji, za to będzie on prowadzony przez Hrabich. W sobotę odbędzie się konkurs właściwy, a w niedzielę koncert laureatów (ich wybór należy również do nas) i gwiazd (ADIN i Hrabi - nie wiadomo jeszcze z jakim programem ale... może nowym :) )
Myślę, że to niezła okazja, żeby się spotkać (i to nie tylko z sobą nawzajem)

cdn

Cezarian:
Duch dał nam znak. Czy powinnismy za nim iść?
Sam się boję pozytywnej odpowiedzi...
Znowu się spotkamy, a potem się zacznie... Katastrofa jest nieunikniona, jak ostatnio na Placu na Rozdrożu, w pewnym teatrze, w pewnym wynajętym mieszkaniu (i tak Starówka warszawska nadaje się do remontu), w pewnym wagonie metra, że o pewnym Realu nie wspomnę.
Chyba należy dodać, że nic, co się działo do tej pory na Zak-u nie mogło się odbyć bez, jak zwykle niezwykłej, obecności Rodziny zastępczej Rodziny Poszepszyńskich, która stawiła się - o dziwo - i ciałem i Duchem.

Stefan:
No!
I to jest bardzo dobry pomysł!
Ale kto zajmie się organizacją?
Logistyka, napoje zimne i gorące, wejście za kulisy bez biletów...
Duch się podejmuje?
A w ogóle to gdzie są te Skierniewice?
W centralnej Polsce?

Bruxa:

--- Cytat: Stefan w 05 Stycznia 2009, 06:47:19 ---wejście za kulisy bez biletów...

--- Koniec cytatu ---

To już zdaje się mamy opanowane  ;D

Cezarian:

--- Cytat: Bruxa w 05 Stycznia 2009, 15:14:20 ---
--- Cytat: Stefan w 05 Stycznia 2009, 06:47:19 ---wejście za kulisy bez biletów...

--- Koniec cytatu ---

To już zdaje się mamy opanowane  ;D

--- Koniec cytatu ---
Tak, w sprawie rodzinnej...  0:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej