Rodzina Poszepszyńskich > wyemitowane odcinki
KOLEJNOŚĆ ODCINKÓW SERIALU RODZINA POSZEPSZYŃSKICH
Tosia:
Postanowiłam
ZROBIĆ Z TYM PORZĄDEK
Poprawiam listę z Encyklopedii. Spisuję kompromitujące fakty :D Jak skończę, to się z Wami podzielę :)
666:
Poprawiasz niepoprawialne? ;) Jest to bowiem niezwykle dopracowana lista, która powstawała przez lata przy współpracy takich tuz, jak: Pedadog, czy A74... zobaczymy co Ci wyjdzie (napisz na podstawie czego robisz te "korekty"). Brawo na wstępie za chęi, bo za danie nie łatwe.
duch pedadoga:
Jako "taka tuza" oświadczam, że nic nie jest niepoprawialne, a już w szczególności historia. Poza tym podczas próby sporządzenia listy balansowałem na granicy świadomości (z powodu kilkudniowego słuchania odcinków RP) i siłą rzeczy zamieściłem tam byzydury, berednie i dyrydymały). A poza tym cóż my robić będziem jak lista okaże się idealna...? Czego i Tosia ma jak mniemam świadomość :)
Tosia:
No, poprawiam np. pierwsze słowa z odcinków, robię opisy, poza tym czasem odcinki są na różnych listach pod różnymi tytułami albo Andrus mówi, że odcinek jest z lipca, a jest podpisany jako z sierpnia, więc wtedy piszę uwagę :)
Zwariowałam?
duch pedadoga:
--- Cytat: Tosia w 17 Września 2008, 21:22:38 ---No, poprawiam np. pierwsze słowa z odcinków, robię opisy, poza tym czasem odcinki są na różnych listach pod różnymi tytułami albo Andrus mówi, że odcinek jest z lipca, a jest podpisany jako z sierpnia, więc wtedy piszę uwagę :)
--- Koniec cytatu ---
O właśnie - myślę, że tu nie pora zmieniać tylko czynić uwagi. Te ich opisy się słabo kupy trzymają (ze względu na ich nieczytelność najprawdopodobniej) więc należy je traktować raczej jako kolejne hipotezy :)
--- Cytuj ---Zwariowałam?
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie, już niedługo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej