Kategoria ogólna > Imprezy, spotkania zloty

pierwszy zlot fanow RP

(1/53) > >>

deepblue:
dobra, dobra. koniec kiwitnia poczqtek maja sie nie powiodł - dobra. zrobmy wiec spotkanie np 9 sierpnia ? najlepiej niezbyt daleko warszawy, jakies ladne moiejsce, zeby mozna bylo we zaprosic MAcieja ? .

cieżkie jest życie inicjatora

Stefan:

--- Cytat: deepblue w 16 Kwietnia 2008, 00:45:02 ---cieżkie jest życie inicjatora

--- Koniec cytatu ---
Uahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Edit
Co oznacza że ja na tak!
I dalej jestem jedyny, któremu się udało... ;)

666:

--- Cytat: deepblue w 16 Kwietnia 2008, 00:45:02 ---zrobmy wiec spotkanie np 9 sierpnia

--- Koniec cytatu ---

Dziś nie prima aprilis przecież? To ja powiem 19 października? tak? nie? Haha, no te terminy są przesuwane non-stop i jeśli co chwile informujecie Maćka, że zlot odbędzie się w kwietni.... a nie - w maju.... a nie - jednak w lipcu... kurde, jednak w grudniu.... no to jest mało poważne.
Sam nie jadę, to mogę narzekać, no ale... ustalcie raz termin i koniec może? Kto będzie, to będzie i już. Ważne tylko, żeby Maciek był. Bo inaczej, to się wcale nie spotkacie.

Nie żebym coś tam miał (miau), ale ja to dla waszego dobra mówię... bo to jest takie odkładanie do wieczystego NIGDY.

deepblue:

--- Cytat: Zygfryd666 w 16 Kwietnia 2008, 12:15:20 ---
--- Cytat: deepblue w 16 Kwietnia 2008, 00:45:02 ---zrobmy wiec spotkanie np 9 sierpnia

--- Koniec cytatu ---

Dziś nie prima aprilis przecież? To ja powiem 19 października? tak? nie? Haha, no te terminy są przesuwane non-stop i jeśli co chwile informujecie Maćka, że zlot odbędzie się w kwietni.... a nie - w maju.... a nie - jednak w lipcu... kurde, jednak w grudniu.... no to jest mało poważne.
Sam nie jadę, to mogę narzekać, no ale... ustalcie raz termin i koniec może? Kto będzie, to będzie i już. Ważne tylko, żeby Maciek był. Bo inaczej, to się wcale nie spotkacie.

Nie żebym coś tam miał (miau), ale ja to dla waszego dobra mówię... bo to jest takie odkładanie do wieczystego NIGDY.

--- Koniec cytatu ---

a co ja tu KU***wa od 2 miesiecy robie !?

chce ustalic termin !

jakes taki chojrak to sam ustal tak zeby sie dostosowano !..

666:
Nie no ja się za to nie chytam, bo do wawy nie jadę. Ale chodzi mi po prostu, żeby dać 1 termin i go już nie zmieniać.
Przecież z tego co się orientuję, to ten majowy był dobry?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej