Inne utwory satyryczne > Inne
40-lecie "Pod Egidą" w tvp1
Stefan:
--- Cytat: Zygfryd666 w 23 Kwietnia 2007, 19:21:58 ---Wklejek może nie lubimy, ale osobiście uważam, iż sam nic mądrego bym nie napisał ku pamięci takiej osobistości.
--- Koniec cytatu ---
Odpowiem klasykiem (jak Dziunia Mordeczce)
A musisz?
Bruxa:
To ja poproszę o tego zeza Stefan. Chyba, że już byłeś u okulisty...
666:
--- Cytat: Stefan w 23 Kwietnia 2007, 20:11:05 ---
--- Cytat: Zygfryd666 w 23 Kwietnia 2007, 19:21:58 ---Wklejek może nie lubimy, ale osobiście uważam, iż sam nic mądrego bym nie napisał ku pamięci takiej osobistości.
--- Koniec cytatu ---
Odpowiem klasykiem (jak Dziunia Mordeczce)
A musisz?
--- Koniec cytatu ---
Musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce - to ja nie muszę, a chcę! O!
Bruxa:
Gentlemen, please, nie w tym wątku...
Ja chciałam jeszcze przypomnieć, że w minionym tygodniu ubył też kawałek Wielokropka, czyli mój ulubiony Gucio z "Pszczółki Mai". Jak to gdzie indziej napisał Cezarian, coraz szybciej odchodzą nam klasycy rozrywki...
Kto jeszcze nie ściągnął "Igraszek z diabłem", z niezapomnianą rolą pana Kociniaka jako kontuzjowanego aniołka, w tył zwrot, na Kota 7 marsz!
666:
--- Cytat: Bruxa w 23 Kwietnia 2007, 23:08:34 ---Ja chciałam jeszcze przypomnieć, że w minionym tygodniu ubył też kawałek Wielokropka, czyli mój ulubiony Gucio z "Pszczółki Mai". Jak to gdzie indziej napisał Cezarian, coraz szybciej odchodzą nam klasycy rozrywki...
--- Koniec cytatu ---
A gdzie Następcy? Ale przez duże N!
--- Cytat: Bruxa w 23 Kwietnia 2007, 23:08:34 ---Kto jeszcze nie ściągnął "Igraszek z diabłem", z niezapomnianą rolą pana Kociniaka jako kontuzjowanego aniołka, w tył zwrot, na Kota 7 marsz!
--- Koniec cytatu ---
Zasysam, zasyaym....53%
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej