Kategoria ogólna > Aktualności
Aktualne Aktualności
Cezarian:
Pytanko zawsze aktualne, bo odnoszące się do aktualności w prawym górnym rogu przy okienku wyszukiwania. Kto jest odpowiedzialny za krótkie wiadomości, czy dostał już medal z węgorza> I ogólnie, może by coś przy stronce porobić, dla jej uatrakcyjnienia, czy po prostu uaktualnienia?
Zgnuśnieliśmy już, oj zgnuśnielismy. ;)
Bruxa:
Robi, kto się dorwie, a odpowiedzialnych jak zwykle nie ma.
Cezarian:
Odpowiedź wymijająca, a ja tak sobie myślę (nie wiem, co mnie opadło), że możnaby coś w temacie RP porobić. Mam juz nawet parę pomysłów, żeby Stefek miał zajęcie na wieczory, jak wróci z pracy. Nie mówię o mnie, ba ja nie mam wolnych wieczorów...
A prawie na serio, może rzeczywiście cóś pogrzebać? może jakaś fajna galeria ze zdjęciami dziadka Jacka nie tylko z wojny rosyjsko-japońskiej, może zebrać, ew. dopisać kilka opowiadań o naszych bohaterach, może pogrzebać w poszepszyńskopedii, może...
Żebyśmy się rozumieli, nie mówię o Wielkim Skoku, zabraniu się do niewiadomo jakiej roboty, ale choć troszkę, małymi kroczkami? Małych i dużych pomysłów nam nie zabraknie, a zrealizujmy choć kilka małych...
Co waćpaństwo na to, na razie bez zobowiązań?
Stefan:
Oglądając sobie dziś "Czas honoru" doszło do mnie, dlaczemu Mcy przegrały te wojnę.
Otóż partyzanci zawsze mieli granaty, a faszyści nie.
Ot i cała tajemnica.
Cezarian:
I od tych granatów faszyści stracili tak dużo czołgów. Podobnie, jak ruskie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej